Siste nytt
Møter og turer
Vår 2019
Kalender
Turreferater
Prosjekter
Åkerriske
Observasjoner
Fuglelokaliteter
Foreningen
Kontakt oss

Søk på nettsiden
Logg inn

E-mail

Turreferater

Når lokallaget har vært ute på ekskursjoner/turer så er det selvsagt hyggelig å kunne lese et turreferat for de som var med eller for andre som ikke hadde anledning å bli med. Derfor vil vi forsøke å alltid oppdatere med nye referater på denne siden etterhvert som turene blir arrangert.

Nå trenger ikke det ikke kun være turer arrangert av NOF Haugaland som vi trenger legge inn. Har du et turreferat fra en tur du har hatt på Haugalandet, enten en dagstur eller en lengre tur, da er det bare å sende det til oss og så skal vi legge det ut på denne siden. NB! Vi er veldig glade i bilder!


Tur til Kvassheim (08.03.2011)
Oskar var sjåfør og Kari og jeg passasjerer på tur til Jæren og årsmøte på Kvassheim. Vi somla nedover, det betyr at vi var innom mange steder. Start på Børaunen med bl.a toppdykker, teist og sjøorre. Hafrsfjord bød på bergand, horndykker, gråstrupedykker og viper. I Vasshusvatnet så vi fem lappfiskender av begge kjønn og laksand var også til stede i den store samlingen. Orrevatnet bøy på et vakkert taffelandpar blant brunnakker, toppender etc. Horpestadvatnet skal ha besøk av en amerkiablesand. Til tross for Oskars i herdige jobbing to dager (se bildet), kunne vi ikke krysse denne.
Les mer
Kvitsøytur sepember 2010 (27.09.2010)
26. september skulle lokallaget til Kvitsøy. Værmeldingene var flotte og det lå ann til å bli en flott tur.
Les mer
Karmøytur 25. april 2009 (25.02.2010)
Den 25. april 2009 var det tid for en rundtur på Karmøy sammen NOF Bergen Lokallag. Kloken 09.30 dukket det opp seks personer fra Bergen (Terje Hansen, Anders Bjordal, Ottar Magne Osaland, Bjarne Lokøy, Marit Johannessen og leder for gruppen Eli Sørensen) , to fra sørfylket (Bjørn og Olav Mo) og fem fra Haugalandet (Kari Foyn, Marie Solberg, Bjørg Solberg, Eivind Sjursen og guid Oskar Bjørnstad) ved Tjøsvollsvatnet Naturreservat. Så det ble en god gjeng som startet turen rundt Sør-Karmøy.
Les mer
 

Siste 5 på siden
Resultater nyttårskryss 2019
Nyttårskryss på Haugalandet...
Resultater Nyttårskryss 2018...
Nyttårskryss på Haugalandet...
Utsiratur avlyst

Karmøy Ringmerkingsgruppe
Kamera på krykkjekoloni i...
Vern Vipa 2018
Sjøfugler i Karmøy 2018
Vern Vipa 2017
Sjøfugler i Karmøy 2017


Utsira Fuglestasjon
Yankeer
Program bombeuka 2019
Innkalling årsmøte 2019
Program bombeuka 2018
Rosenstær

Nyheter fra NOF
Kvalitetssikring av...
Oppfølging av NOFs klage til...
Forslag til ny viltforskrift...
Ringduer i hopetall på...
Flakstad Norges første...